Resultaten voor worden stickers gemaakt

worden stickers gemaakt
Schooltv: Hoe plakken ze stickers op een metro? Meten, snijden, plakken. Schooltv: Hoe plakken ze stickers op een metro? Meten, snijden, plakken.
Techniek en exact. In Rotterdam worden oude metrostellen opgeknapt met mooie stickers. Maar die plakken ze niet zomaar op. De stickers worden precies op maat gemaakt en daarna zorgvuldig opgeplakt zodat je geen kiertjes of bobbeltjes ziet. En dan heb je bijvoorbeeld een metro die eruit ziet als een onderwaterwereld.
Meer informatie over domestickers Domed Stickers International.
Domestickers worden toegepast voor een breed scala aan doeleinden en apparaten. Een aantal voorbeelden waarvoor wij domestickers hebben gemaakt: airco-systemen, luchtverversingssystemen, velgen, boten, kasten, rekenmachines, camcorders, camera's, caravans, auto's, CD, DVD en Blue Ray-spelers, klokken, computers, dashboards, deuren, drankautomaten, vaten, koelkastmagneten, koelkasten, spelcomputers, versnellingspoken, handdrogers, helmen, sleutelhangers, medailles, monitoren, motorfietsen en brommers, pennen, biljarttafels, promotionele producten, roeimachines, douches, zeep dispensers, boxen en speakerkasten, sportattributen, tafeltennis tafels, telefoons, toiletten, aanhangers, verkoopmachines, teveel om op te noemen. Andere namen voor domestickers zijn: domelabels, gelstickers, dikke stickers, 3D stickers, merkplaatjes, merkdragers.
Stickers Letterop Reklame.
Letterop Reklame levert kwaliteitsstickers die uw boodschap helder communiceren. Wij maken stickers die geschikt zijn voor binnen of buiten. De stickers worden gemaakt van stevig vinyl en worden full colour geprint én gesneden in de gewenste aantallen en vormen. Neem contact met ons op.
Panini België/Belgique: Curiosity.
Oorspronkelijk waren de stickers gemaakt van licht karton en moesten verzamelaars ze met lijm in het album plakken. Eind jaren 60 werden er kleine dubbelzijdige klevende driehoekjes aan de achterkant van de stickers aangebracht, zodat ze zonder lijm in het album konden worden geplakt.
Stickersoorten Sticker-informatie.
Je hebt ook nog aparte stickers, zoals doming stickers en milieuvriendelijke stickers. Doming stickers zijn exclusieve en luxe stickers gemaakt van vinyl waar een harslaag over de sticker aangebracht wordt. Deze stickers worden daarom ook wel de koning onder de stickers genoemd.
Sticker om huisdier uit brand te redden Beveren Regio HLN.
Ook zelf zien we heel veel nut in het aanbrengen van zo'n' sticker." De gemeente liet er een duizendtal maken die gratis worden verspreid via dierenartsen, maar ook in het gemeentehuis of het toeristisch infokantoor af te halen zijn. De" sticker is gemaakt van vinyl en is dus vrij makkelijk te verwijderen en verplaatsbaar.
Willem Wever Hoe worden stickers gemaakt?
Hoe worden stickers gemaakt? NoaDax Bijl stelde deze slimme vraag. Heb jij ook een vraag voor Willem Wever? Stel hem hier! stel jouw vraag. Stickers worden gemaakt van klevend materiaal. Je kunt stickers ook zelf maken van gelatine en pepermuntextract.
vloerstickers TenStickers.
Laat uw foto of ontwerp zich omvormen tot een muursticker! Uw sticker op maat gemaakt! Maak een tekst sticker. Wilt u een sticker van een bekende uitspraak of spreuk? Laat uw tekst omvormen tot een schitterende muursticker! Gepersonaliseerde stickers Een ontwerper tot uw dienst Uw foto als sticker Goedkope stickers. Stickers door thema. Stickers op locatie. U bevindt zich op. Een collectie vloerstickers voor de decoratie van de vloer in uw woning. Deze vloerstickers zijn vervaardigd uit een speciaal vinyl dat krassen op uw vloer vermijdt en verhindert dat u zal uitglijden. Door het gebruik van dit materiaal zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en waterbestendig. Daardoor zijn de vloerstickers ook gemakkelijk schoon te maken! Een aantal van de vloerstickers bieden u de mogelijkheid om deze te personaliseren door uw eigen tekst toe te voegen of nummers en cijfers te wijzigen! Zit uw gewenste sticker er niet tussen neem dan contact op met info@tenstickers.be zodat in overleg met u de gewenste sticker geproduceerd kan worden.
XL-stickers indoor Maxevent.
Deze vorm moet in 1 snijbeweging kunnen gemaakt worden. We kunnen dus 1 lijn in uw ontwerp volgen. Wil je bijvoorbeeld een sticker van 20 verschillende letters en elke letter moet individueel uitgesneden worden, dan moet je daarvoor 20 verschillende stickers bestellen.

Contacteer ons