Resultaten voor rakel voor stickers

rakel voor stickers
Plastic montage rakel Stickerland.
Het gebruikte plastic van deze rakel is zacht genoeg om net een beetje mee te buigen, en hard genoeg om de stickers goed vast te drukken. Als u de rakel wenst te gebruiken voor het monteren van wrapfolie is het aan te raden om de rakel in bv een theedoek of andere soort stof te doen.
RAKEL.
Proffesionele rakel met vilt. Rakels worden gebruikt om stickers op de ondergrond vast te wrijven., onmisbaar dus als je je sticker vakkundig wil aanbrengen. Door de vilt wordt de lak beschermt tegen krassen. De beste kwaliteit op dit gebied! Prijs per stuk. De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, swf, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps. Gegevens worden naar de server verzonden. Bedankt voor uw beoordeling!
handige rakel voor het aanbrengen van stickers Stickers Christelijke Teksten The River House.
This is a placeholder. handige rakel voor het aanbrengen van stickers. Vorige Artikel 42 van 71 Volgende. 1, 95 inclusief 21% BTW. handig hulpmiddel bij het plakken van stickers. Klanten kochten ook. Sticker schoenen uit. Sticker is 50 cm breed x 15.3 cm hoog.
Aandrukspatel-rakel voor stickers 3M 10x7 cm.
Klik op de foto voor de gallery. Dit is een tool die ontwikkeld is voor het perfect aandrukken van onze stickers. Het gebruikte plastic van deze rakel is zacht genoeg om net een beetje mee te buigen, en hard genoeg om de stickers goed vast te drukken.Een kant is voorzien van vilt zodat de rakel niet krast op de ondergronden.
Rakel om stickers aan te brengen Stickerpoint.
Rakel met vilt voor het aanbrengen van stickers. Deze is van hoge kwaliteit Avery en heeft een lange levensduur. Zet op verlanglijst Toon in vergelijking. Deze rakel kan gebruikt worden om de stickers op een makkelijke manier aan te brengen.
rakel voor stickers.
Full color stickers. Domed Stickers / 3D stickers. Displays / Pop-up. Interieur / Offices / Retail. rakel voor stickers. Aandruk rakel voor stickers. 600, prijs excl. Bestanden in JPEG, TIFF, PDF, EPS, AI of PSD. Bestand opladen Max 50 MB.:
Rakel Stickythings.nl.
Gesneden vinyl stickers zijn voorzien van een overdrachtlaag welke over de sticker heen zit. Voor een nog betere aansluiting adviseren wij ook bij deze stickers om een zachte doek over de spatel heen te plaatsen. Als alternatief voor een doek kun je ook kiezen voor een rakel met viltlaag.
Sticker Rakel Groen JMPB Onderdelen.
Helmen / Crossbrillen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Sticker Rakel Groen. Sticker Rakel Groen. Sticker Rakel Groen. Aantal: In winkelmand. Sticker rakel / Squeegee. Hulp met het aanbrengen van stickers.

Contacteer ons