Zoeken naar rakel voor stickers

rakel voor stickers
Rakel Plakfolie Webshop.
Blond Amsterdam stickers. Tegelstickers met spreuk. Bekijk alles Merk zoeken? Kitsch Kitchen plakfolie. Snelle levering NL, BE, DL. 14 dagen zichttermijn. 100% Veilig betalen. Snelle online klantenservice. Snelle levering NL, BE, DL. 14 dagen zichttermijn. 100% Veilig betalen. Snelle online klantenservice. Naar vorige pagina. Beschikbaarheid: In voorraad. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. De rakel is een flexibel kunststof spateltje. De rakel wordt gebruikt om het aangebrachte folie mooi glad te strijken, de eventueel ontstane luchtbellen in het folie te verwijderen of het eventueel gebruikte water weg te wissen. De rakel is een handige, onmisbare tool in plakfolieland. Gebruik de tool altijd voorzichtig zodat je het folie er niet mee beschadigd! Lengte: 10 cm. Geschikt voor alle folies.
Plastic montage rakel Stickerland.
Het gebruikte plastic van deze rakel is zacht genoeg om net een beetje mee te buigen, en hard genoeg om de stickers goed vast te drukken. Als u de rakel wenst te gebruiken voor het monteren van wrapfolie is het aan te raden om de rakel in bv een theedoek of andere soort stof te doen.
Rakel Muurstickerstunter.
Ruilen of geld terug binnen 14 dagen. Een rakel is een handig hulpmiddel voor het goed aanbrengen van je muursticker. Met een rakel wrijf je eerst het transferpapier goed tegen de sticker waarna je de sticker los haalt van het vel.
RAKEL.
Proffesionele rakel met vilt. Rakels worden gebruikt om stickers op de ondergrond vast te wrijven., onmisbaar dus als je je sticker vakkundig wil aanbrengen. Door de vilt wordt de lak beschermt tegen krassen. De beste kwaliteit op dit gebied! Prijs per stuk. De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, swf, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps. Gegevens worden naar de server verzonden. Bedankt voor uw beoordeling!
Aandrukspatel-rakel voor stickers 3M 10x7 cm.
Klik op de foto voor de gallery. Dit is een tool die ontwikkeld is voor het perfect aandrukken van onze stickers. Het gebruikte plastic van deze rakel is zacht genoeg om net een beetje mee te buigen, en hard genoeg om de stickers goed vast te drukken.Een kant is voorzien van vilt zodat de rakel niet krast op de ondergronden.
Rakel om stickers aan te brengen Stickerpoint.
Rakel met vilt voor het aanbrengen van stickers. Deze is van hoge kwaliteit Avery en heeft een lange levensduur. Zet op verlanglijst Toon in vergelijking. Deze rakel kan gebruikt worden om de stickers op een makkelijke manier aan te brengen.
rakel voor stickers.
Full color stickers. Domed Stickers / 3D stickers. Displays / Pop-up. Interieur / Offices / Retail. rakel voor stickers. Aandruk rakel voor stickers. 600, prijs excl. Bestanden in JPEG, TIFF, PDF, EPS, AI of PSD. Bestand opladen Max 50 MB.:
Rakel voor aanbrengen stickers TR-RAKEL 195, Event Media Webshop, Professioneel Licht en Geluid Media Oplossingen Broadcasting.
Schrijf een recensie over dit artikel. Huidige aantal bezoekers 6 gasten. Home: Plopkappen en Microfoonflags: Accessoires: Rakel voor aanbrengen stickers. Rakel voor aanbrengen stickers. Flexibele rode rakel / spatel voor het luchtbel-vrij aanbrengen van vinyl of inkjetstickers op de microfoonflags.
Sticker Rakel Groen JMPB Onderdelen.
Helmen / Crossbrillen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Sticker Rakel Groen. Sticker Rakel Groen. Sticker Rakel Groen. Aantal: In winkelmand. Sticker rakel / Squeegee. Hulp met het aanbrengen van stickers.

Contacteer ons