Op zoek naar landensticker auto?

landensticker auto
Autostickers, stickers, decoratie auto Auto 5.
Of het nu om een sticker voor de auto gaat om op de motorkap te plaatsen, een zelfklevende strip om een rooster te benadrukken of een banner bovenaan de voorruit die tegen het verblindende licht beschermt, de sticker voor de auto wordt in een ruime keuze aangeboden op Auto 5.
Stickers van uw nummerbord Nummerbord stickers Stickerland.
Deze nummerbord stickers worden veel gebruikt als vervanger van een echt nummerbord waarbij er op uw auto of motor eigenlijk niet voldoende plek is voor een officiele nummerplaat. Deze nummerbord stickers worden veel gebruikt op Alfa Romeo, Ferrari, Porsche, Opel Speedster, MX5 en vooral veel klassieke auto s.
NL en EU stickers bestellen voor de auto bij.
EU stickers voor achterop de auto met NL in het midden is ook mogelijk. Tevens hebben wij zwarte NL stickers om de blauwe te bedekken, deze zijn bedoelt voor bijvoorbeeld auto meetings maar hier mag de openbare weg niet mee bereden worden.
Lijst met afkortingen van landen op het kentekenplaat Auto en Vervoer: Diversen.
Liesbeth, 20-11-2012 0912: 1. Ik dacht een landencode RFB te hebben gezien? Kan dat en waar staat dat voor? En wat is de code voor Belarus? Rubriek: Auto en Vervoer. Bronnen en referenties: 3. Auto en Vervoer. Dier en Natuur.
Landcodes op auto's' Auto en Vervoer: Diversen.
Je kunt aan het nummerbord op een auto snel zien of het een Nederlandse, Belgische of Duitse auto is, of misschien van een land wat verder uit de buurt. Achterop de auto geeft een sticker met één of enkele letters aan, uit welk land de auto komt.
Lijst van landcodes voor voertuigen Wikipedia.
Ierland tot 1962, nu: IRL Éir e, S aorstát É ireann Iers. Finland tot 1993, nu: FIN S uomi F inland Fins, Zweeds. Sovjet-Unie tot 1991, daarna RUS, LT, LV, EST, UA, BY, ARM, GE, AZ, MD, TJ, TM, UZ, KZ, KS.
Commerciële nummerplaat FOD Mobiliteit.
Indien blijkt dat de houder niet meer voldoet aan de voorwaarden om de vernieuwing van de commerciële inschrijving te behoren of de vereiste formaliteiten niet meer wenst te vervullen, dient de plaat ten laatste op 15 januari te worden geschrapt via bpost.
Landensticker Sardinië.
Ben je op vakantie geweest of woon je ergens anders? Misschien heb je wel plannen om naar een ander land te gaan. Bestel dan de landsticker Sardinië als aandenken en plak hem op je auto, camper, caravan of in je woning. Er is heel veel mogelijk met een landensticker!

Contacteer ons