Op zoek naar landen stickers auto?

landen stickers auto
De mooiste landen stickers bestellen.
Deze landen stickers hebben een mooie en bijzondere uitstraling en laten op een leuke manier zien naar welke landen u bent geweest. Onze landen stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen op bijna elke gladde ondergrond worden aangebracht zolang deze van te voren goed stof en vet vrij zijn gemaakt. Denk hierbij aan de bumper van uw auto, camper of caravan.
Autostickers, stickers, decoratie auto Auto 5.
Stickers voor de auto: uw auto naar uw evenbeeld. Niets lijkt meer op een automodel dan zijn evenbeeld. Met de autosticker kunt u een persoonlijk tintje aan uw auto geven. De sticker voor de auto is niet alleen daarvoor, u kunt zich er ook mee beschermen tegen de zon als hij bovenaan de voorruit wordt geplakt.
Lijst van landcodes voor voertuigen Wikipedia.
Ierland tot 1962, nu: IRL Éir e, S aorstát É ireann Iers. Finland tot 1993, nu: FIN S uomi F inland Fins, Zweeds. Sovjet-Unie tot 1991, daarna RUS, LT, LV, EST, UA, BY, ARM, GE, AZ, MD, TJ, TM, UZ, KZ, KS.
Vlaggen van alle landen.
Winkel en Bedrijfsstickers. Contant, Creditcard en Pin stickers. Ski Silhouette sticker. Been here skigebied stickers. Skin snowboard stickers. Hier waak ik stickers. Keep Calm stickers. Japanse Tekens Stickers. Auto Merken Stickers. Home Fietsstickers Fietsstickers frame naam Vlaggen van alle landen.
Landen Dr.Sticker.
Hierdoor zijn ze van topkwaliteit en ideaal voor gladde ondergronden zoals uw auto of uw raam. Enkele voorbeelden van de Landen Vlaggen stickers uit het assortiment van Dr. Landen vlaggen stickers: Nederlandse Vlag. Landen vlaggen stickers: Oostenrijkse Vlag. Landen vlaggen stickers: Belgische Vlag.
Landen vlaggen stickers Stickerland.nl.
Viper Race strepen. Bad ass stickers. Scooter en motor stickers. Race Circuit stickers. Auto Motor Scooter Stickers. Stickers met uw tekst. Automerk logo stickers. Complete striping sets. Allerlei fun stickers. Japanse teken stickers. Losse nummer stickers. Auto Motor Scooter Stickers.
Lijst met afkortingen van landen op het kentekenplaat Auto en Vervoer: Diversen.
Op de Lijst met afkortingen van landen op het kentekenplaat kom ik het land Kosovo" niet tegen. Kunt u aangeven of er voor dat land een internationale code op het kentekenplaats bestaat? Alfred, 13-06-2013 2241: 3. Belarus staat voor Wit-Rusland. Zijn afkorting is dan ook BY. Wat ik in de lijst mis is de vervallen code voor Servië-Montenegro SCG. Gert, 19-04-2013 1511: 2. Staat op een pakje koekjes de landcode PT in de bekende ovaal. De code PT kon ik alleen koppelen aan Portugal maar dat blijk niet te kloppen, welk land wordt aangeduid met PT? Liesbeth, 20-11-2012 0912: 1. Ik dacht een landencode RFB te hebben gezien? Kan dat en waar staat dat voor? En wat is de code voor Belarus? Rubriek: Auto en Vervoer.
Landcodes op auto's' Auto en Vervoer: Diversen.
Je ziet bijvoorbeeld de landcode's' CZ, H of EST op de auto's' staan. Welke landen horen bij die landcodes? Je kunt aan het nummerbord op een auto snel zien of het een Nederlandse, Belgische of Duitse auto is, of misschien van een land wat verder uit de buurt.

Contacteer ons